Keuken plaatsen

Toe aan een geheel nieuwe keuken? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Keuken op maat, zoveel meer kookplezier!

Ben jij op zoek naar een keuken die maatwerk nodig heeft? Een keuken die past bij de ruimte die jij ervoor kunt bieden? Keukens op maat hoeven echt niet (veel) duurder te zijn dan standaardkeukens die je in de showrooms tegenkomt. Dat wat je je nu moeilijk voor kunt stellen, schetsen wij van Keukenwacht als overtuigend ontwerp.

Vijf motieven voor maatwerk

Waarom zou je eigenlijk een keuken geheel op maat willen laten maken? Dat hoeft niet alleen te gaan over de ruimte waarover je beschikt; dat die standaardkeuken waar je oog op viel, gewoon niet de goede hoek heeft of te groot of zelfs te klein uitvalt. Je keuze kan geïnspireerd worden vanuit het volgende:

 • luxere uitstraling dan standaardkeuken
 • je eigen wensen volledig doorgevoerd
 • uniek of bijzonder ontwerp
 • keuze voor eigen, specifiek materiaal
 • beter hang- en sluitwerk

Op weg naar je perfecte keuken

Wij kunnen je van dienst zijn bij een keuken op maat laten maken. Doe jij niets liever dan wegdromen in een topkeuken die geheel naar eigen wensen is opgebouwd en ingericht? Schroom dan niet en laat onze specialisten voor je aan de slag gaan. Wij zijn gespecialiseerd in zelfgebouwde keukens op maat. Denk hierbij aan oplossen van problematische hoeken en goede loop- en werkruimte checken en de efficiëntie van die werkruimte (de zogenaamde werkdriehoek van spoelen, koken en koelkast).

Belangrijke vragen vooraf

Hoe goed we je ook kunnen helpen voor een keuken op maat, vooraf heb je toch een paar vragen te beantwoorden. Want het wordt wel jouw droomkeuken:

 • welk type aanrechtblad
 • de hoogte van je keukenblad
 • laden of deuren?
 • handgrepen of handgreeploos?
 • welke vloer
 • kwaliteitsniveau van de apparatuur
 • ladenindelingen
 • kleurstellingen
 • design/uitstraling

En dan krijgt de keuken vorm

Bij een speciaal voor jou gemaakte keuken word je tot in de kleinste details betrokken. Dat is fijn, want zo kan aan al je mogelijke wensen worden voldaan. Onze specialisten maken eerst een afspraak waarna de ruimte(s) voor je nieuwe keuken nauwgezet worden opgemeten. Je wensen

loodgieter

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

worden vertaald in de keuken op maat en via een (3D) tekening krijg je daarna een goede indruk hoe je droomkeuken eruit komt te zien. Op dat moment hebben onze vakmannen al rekening gehouden met lichtinval, aansluiting van keukenapparatuur en een zo goed mogelijke benutting van je ruimte. In een keuken op maat blijf je straks namelijk bewegen. Je wilt je nergens aan stoten maar ook niet steeds hinderlijk ver van apparaat naar apparaat willen lopen. Daarna wordt het geheel echt geplaatst. De rompslomp van loodgieter, elektricien en tegelzetter wordt je uit handen genomen. Voordat je het weet heb je een keuken waar er geen tweede van is.

Onze specialisten

Het is best spannend om een keuken op maat te laten maken. Toch zal je kookblok er pico bello uit komen te zien. Wij zijn gespecialiseerd in te bouwen keukens. Onze specialisten geven advies op maat en zijn je van dienst met alle voorkomende problemen. Er is tegenwoordig veel mogelijk als het om een keuken op maat gaat. Wil je er meer over weten? Of heb je een vraag? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. De eerste stap naar je kookparadijsje!

keuken plaatsen

Keuken plaatsen

Doe jij niets liever dan kokkerellen of uitgebreid dineren met vrienden? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Keukenwacht is al jaren de expert op het gebied van keukens.

Meer lezen

keuken renovatie

Keuken renovatie

Naast het repareren van elementen in je keuken kun je ook kiezen voor een complete keukenrenovatie. Hierbij word je keuken omgebouwd tot de keuken die past bij jouw stijl en smaak.

Meer lezen

keuken reparatie

Keuken reparatie

Het repareren van defecte elementen in je keuken zorgt ervoor dat je keuken er weer als nieuw uitziet.Het is niet altijd nodig om een grote investering te doen om je droomkeuken creëren.

Meer lezen

offertes

Offertes aanvragen

Wil je meer weten over het plaatsen, renoveren of repareren van je keuken? Vraag dan vrijblijvend informatie aan en ontdek alle mogelijkheden. Zo kies je altijd voor de voordeligste optie.

Meer lezen

Review van: Mevr. Coolen
Ontvangen op: 13.06.2024

Al maanden waren we op zoek naar een betaalbare keuken. Het liefst wilden we een nieuwe, maar dit was ons toch iets te prijzig. We zijn daarom voor een renovatie. We hebben een nu een geheel…

N.a.v een aanvraag uit Cuijk

Review van: Dhr. Schenkel
Ontvangen op: 11.06.2024

Binnen een paar weken begon mijn keuken opeens van alles te mankeren. Keukenkastjes begonnen te hangen, de koelkast stopte ermee etc. Dat wordt een nieuwe keuken dacht ik.. Maar de expert…

N.a.v een aanvraag uit Wageningen

Review van: Dhr. Overeem
Ontvangen op: 10.06.2024

Al maanden waren we op zoek naar een betaalbare keuken. Het liefst wilden we een nieuwe, maar dit was ons toch iets te prijzig. We zijn daarom voor een renovatie. We hebben een nu een geheel…

N.a.v een aanvraag uit Zwolle

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal gerenoveerde keukens
Aantal keukens geplaatst

Relevante keurmerken

keurmerk_logo