Keuken plaatsen

Toe aan een geheel nieuwe keuken? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Een keuken plaatsen?

Doe jij niets liever dan kokkerellen of uitgebreid dineren met vrienden? Of ben je juist helemaal niet zo’n keukenwonder, maar zou je graag een nieuwe keuken willen plaatsen? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Keukenwacht is al jaren de expert op het gebied van keukens. Van moderne woonkeukens tot warme, landelijke exemplaren. Wij hebben veel verschillende keuzes in ons assortiment. Welke nieuwe keuken mogen we in jouw woning komen plaatsen?

Het plaatsen van een keuken in één dag

In veel gevallen zijn onze monteurs in staat de keuken in één dag te plaatsen. De bestelde keuken zal compleet opgeleverd worden en onze keukenexpert zal met man en macht aan het werk gaan om jouw nieuwe exemplaar gebruiksklaar op te leveren. Het plaatsen van een keuken vraagt om voorbereidingswerk. Zo kan de nieuwe keuken een andere indeling hebben dan de oude keuken, waardoor er leidingen verlengd of verkort moeten worden en er rekening gehouden moet worden met overige werkzaamheden zoals stucwerk of schilderen. Alleen als al deze diensten tot in de puntjes zijn verzorgd, is de uitstraling van jouw nieuwe keuken helemaal het einde.

Bij missende of beschadigde onderdelen

Soms zijn er onderdelen van de keuken die later geleverd worden vanwege populariteit of exclusiviteit. Wanneer dit het geval is, zorgt onze specialist ervoor dat jouw keuken ‘bijna’ af wordt opgeleverd. Zo kun je gelijk aan de slag in je nieuwe keuken, maar missen er alleen nog de kleinere onderdelen. Jouw keuken is klaar voor gebruik. Bij het plaatsen van een keuken houden wij te allen tijde rekening met een strikte planning. Dit om ervoor te zorgen dat je geen ongemakken ervaart van de montage. Als de keuken niet bij een dag geplaatst kan worden, komt onze keukenspecialist de volgende dag gewoon terug.

Soorten keukens

In ons assortiment beschikken wij over high-end merken, die bekend staan om hun goede kwaliteit en nieuwste trends. Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van keukens. Van L-vormige varianten tot een U-vorm of kleine, compacte keukens voor in bijvoorbeeld een studentenkamer. De keuzemogelijkheden zijn grandioos. Welke keuken mogen wij bij jou komen plaatsen?

Over Keukenwacht

Bij Keukenwacht zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van keukens. Zo werken we alleen samen met de beste merken op keukengebied en ook de beste specialisten. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in het renoveren van keukens, een keuken plaatsen is hen ook niet vreemd. Door de jarenlange ervaring in de branche kunnen onze experts je als geen ander adviseren. Zo denken ze mee over de indeling van je woning, de stijl van je nieuwe keuken, maar ook over de montage. Hier komt namelijk meer bij kijken dan alleen het uitkiezen van de keuken. Het plaatsen van de keuken doet de expert veelal in één dag. Bij Keukenwacht ben je altijd verzekerd van een professionele vakman met kennis van het vak. Is jouw woning toe aan een geheel nieuwe keuken? Of wil je meer informatie over het vakmanschap van onze mannen? Onze medewerkers zijn je graag van dienst.

loodgieter

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

keuken plaatsen

Keuken plaatsen

Doe jij niets liever dan kokkerellen of uitgebreid dineren met vrienden? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Keukenwacht is al jaren de expert op het gebied van keukens.

Meer lezen

keuken renovatie

Keuken renovatie

Naast het repareren van elementen in je keuken kun je ook kiezen voor een complete keukenrenovatie. Hierbij word je keuken omgebouwd tot de keuken die past bij jouw stijl en smaak.

Meer lezen

keuken reparatie

Keuken reparatie

Het repareren van defecte elementen in je keuken zorgt ervoor dat je keuken er weer als nieuw uitziet.Het is niet altijd nodig om een grote investering te doen om je droomkeuken creëren.

Meer lezen

offertes

Offertes aanvragen

Wil je meer weten over het plaatsen, renoveren of repareren van je keuken? Vraag dan vrijblijvend informatie aan en ontdek alle mogelijkheden. Zo kies je altijd voor de voordeligste optie.

Meer lezen

Review van: Mevr. Holthuis
Ontvangen op: 13.06.2024

Ik was mijn keuken helemaal zat en probeerde mijn partner te overtuigen om een nieuwe keuken te nemen. Hij vond dit veel te duur. Toen kwam ik bij Keukenwacht terecht. Ik zag dat zij daar ook…

N.a.v een aanvraag uit Goes

Review van: Dhr. Oostveen
Ontvangen op: 11.06.2024

Ik had echt geen flauw idee wat er allemaal komt kijken bij het verbouwen van een keuken. Wij wilden wat modernere apparatuur in onze keuken, waardoor een extra groep moest worden…

N.a.v een aanvraag uit Waalre

Review van: Dhr. Mulders
Ontvangen op: 10.06.2024

Via via heb ik een 2e-handskeuken op de kop weten te tikken. Zelf kon ik deze niet plaatsen, dus ging ik op zoek naar iemand die dat wel kan. Via Keukenwacht is mijn keuken snel en kundig…

N.a.v een aanvraag uit Uddel

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal gerenoveerde keukens
Aantal keukens geplaatst

Relevante keurmerken

keurmerk_logo