Keuken renovatie

Een keuken naar jouw wensen en behoeften, dat is onze missie.

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Keukenrenovatie

Naast het repareren van elementen in je keuken kun je ook kiezen voor een complete keukenrenovatie. Hierbij word je keuken omgebouwd tot de keuken die past bij jouw stijl en smaak. Zit er als starter op de woningmarkt een knalrode keuken in je eerste woning? Of heb je jaren gedaan met een keuken die niet helemaal aan je wensen voldoet en vind je het nu tijd voor verandering? Dan is keukenrenovatie de juiste keuze.

Tover je keuken om tot een droomkeuken

Een keuken is voor veel huisbezitters een belangrijke ruimte in hun woning. Een gedeelte waarin je lekker kunt tafelen, uitgebreid kunt koken en een ruimte waarin je familie, vrienden en je gezin samenbrengt. Uren de dag doornemen aan het einde van de dag of gezellig samen ontbijten. Ben jij er ook zo dol op?

Alleen al om deze reden verdient iedereen een keuken waar hij of zij met trots naar kijkt. Een keuken die voldoet aan je wensen en waarin je je uit kunt leven. Ook wanneer de mogelijkheid voor een geheel nieuwe keuken niet aanwezig is, kun je die droomkeuken creëren, namelijk door keukenrenovatie. Onder keukenrenovatie verstaan we het geheel ombouwen van je keuken. De indeling van de keuken blijft vaak zoals die was, maar alle elementen van deze keuken kunnen vernieuwd of aangepast worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe keukenkastjes? Geheel nieuwe kranen in luxe goud? Of een marmeren werkblad, die de keuken een elegante uitstraling geeft? De mogelijkheden voor keukenrenovatie zijn groot bij Keukenwacht.

Een nieuwe keuken in één dag

Vaak hebben onze experts niet meer dan één dag nodig voor keukenrenovatie. Het renoveren is over het algemeen een veel kleinere ingreep dan het volledig plaatsen van een geheel nieuwe keuken of keukenblok. Onze vakman begint met het doorspreken van de wensen en behoeften om vervolgens een op maat gemaakte tekening te schetsen. Hierdoor zie je in een oogopslag wat het resultaat zou zijn en kun je ook op basis van dit onderwerp nog veranderingen doorvoeren. Het is tenslotte jouw droomkeuken.

De vakmannen van Keukenwacht zorgen voor een keuken naar wens

Een keuken naar jouw wensen en behoeften. Dat is onze missie. Samen met ons team van specialisten zorgen we ervoor dat jouw oude keuken een geheel nieuwe look krijgt door middel van keukenrenovatie. Door het vervangen van oude materialen voor nieuwe ontwikkelen we een geheel nieuwe stijl. Uiteraard allemaal in het verlengde van jouw smaak. Bij Keukenwacht hebben we niet alleen het perfect monteren hoog in het vaandel staan bij keukenrenovatie, maar ook service. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we je bij keukenreparatie begeleiden in het proces van A tot Z en het zo leuk en begrijpelijk mogelijk maken. Alleen op deze manier zorgen we ervoor dat de keuken alle factoren heeft die jij op je verlanglijstje had staan. Kun je niet wachten om je keuken te laten renoveren door een expert? Of wil je meer informatie over de kosten of mogelijkheden bij keukenrenovatie? Wij staan graag voor je klaar.

loodgieter

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

keuken plaatsen

Keuken plaatsen

Doe jij niets liever dan kokkerellen of uitgebreid dineren met vrienden? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Keukenwacht is al jaren de expert op het gebied van keukens.

Meer lezen

keuken renovatie

Keuken renovatie

Naast het repareren van elementen in je keuken kun je ook kiezen voor een complete keukenrenovatie. Hierbij word je keuken omgebouwd tot de keuken die past bij jouw stijl en smaak.

Meer lezen

keuken reparatie

Keuken reparatie

Het repareren van defecte elementen in je keuken zorgt ervoor dat je keuken er weer als nieuw uitziet.Het is niet altijd nodig om een grote investering te doen om je droomkeuken creëren.

Meer lezen

offertes

Offertes aanvragen

Wil je meer weten over het plaatsen, renoveren of repareren van je keuken? Vraag dan vrijblijvend informatie aan en ontdek alle mogelijkheden. Zo kies je altijd voor de voordeligste optie.

Meer lezen

Review van: Mevr. Lieshout
Ontvangen op: 13.06.2024

Al maanden waren we op zoek naar een betaalbare keuken. Het liefst wilden we een nieuwe, maar dit was ons toch iets te prijzig. We zijn daarom voor een renovatie. We hebben een nu een geheel…

N.a.v een aanvraag uit Maassluis

Review van: Dhr. Lensen
Ontvangen op: 11.06.2024

Als ik eraan terugdenk voel ik me nog steeds enorm stom. Doordat een deksel te heet was om vast te houden heb ik deze op het aanrecht laten vallen. Hup, deuk erin. Ik vreesde voor de kosten…

N.a.v een aanvraag uit Spijkenisse

Review van: Dhr. Kuijpers
Ontvangen op: 10.06.2024

Ik had echt geen flauw idee wat er allemaal komt kijken bij het verbouwen van een keuken. Wij wilden wat modernere apparatuur in onze keuken, waardoor een extra groep moest worden…

N.a.v een aanvraag uit Noordwijk

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal gerenoveerde keukens
Aantal keukens geplaatst

Relevante keurmerken

keurmerk_logo