Merken

Zoek je een keuken van een bepaald merk? Grote kans dat wij die in ons assortiment hebben!

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Keukens, maar wel van een sterk merk!

Ben jij een echte keukenprins(es), dan is je droom natuurlijk een keuken die past als een goed zittend schort. Je keuken is hét instrument om te kokkerellen dat het een lust is. Maar ook om er gezellig met vrienden iets te drinken terwijl je met je heup een soft close lade een duwtje geeft of de heerlijkste geuren uit je fornuis tovert. Een keuken is veel meer dan een verzameling apparaten die omgeven worden door houten kastjes. Een echte keuken is een belevenis en de grote merken weten dat ook! Wij hebben diverse merken in ons assortiment; met enkel kwaliteitsmerken. Welke die merken zijn? Laten we enkele per land de revue passeren…

De Duitse keuken

De Duitse keuken is heel gewild. Duitse merken staan bekend om hun degelijkheid en levensduur. Alno is een van die topmerken, niet voor niets al decennia marktleider in heel Europa. Ook het design van Alno spreekt een woordje mee. Voor de modern ogende Ballerina Keukens hoeft minder diep in de beurs te worden gegraven. Bauformat behoort ook tot de degelijke merken, net als de wat eigenzinniger keukens van het merk Beeck. Bulthaup moet het hebben van een combinatie van subliem design en kwaliteit. Keukens van Nobilia zijn interessant voor als je een eigen stijl zoekt. Het vermaarde Nolte Küchen bevindt zich in de eredivisie van keukens en staat bekend om haar topkwaliteit. Het merk Poggenpohl doet daar beslist niet voor onder met haar handbewerkte keuken. Ook Siematic mag niet in het Duitse rijtje ontbreken en is vooral bekend bij de liefhebber van detaillering en modern design.

Italiaanse keukens

De Italiaanse merken hebben ontegenzeggelijk flair en superieur design, onder andere Schiffini illustreert dat. Prestige wordt toegekend aan de keukens van Binova dat al meer dan een halve eeuw innoverend bezig is met keukens. Technologische hoogstandjes zijn een dikke plus bij de keukens van Biefi. Boffi overbluft every once in a while de duurzaamheid van de Duitse keukens. Keukens van Effeti excelleren in design en gepassioneerd koken. Novalinea is een relatieve nieuwkomer onder de merken op de keukenmarkt en levert echt Italiaanse designkeukens waar het moderne vanaf spat. Als je een keuken van Snaidero overweegt, dan laat je trends en mode-ontwikkelingen voor wat ze zijn en kies je voor een keuken met blijvend design.

Nederlandse keukens

De Nederlandse merken zijn een vertrouwde en betrouwbare mengeling tussen de degelijkheid van de Duitse keuken en het fraaie aanzien van de Italiaanse keuken. Vooral Bruynzeel valt dan op met haar assortiment van gewilde keukens. Al meer dan een eeuw is dit een van de merken die de thuiskok blij maakt met functionele keukens en ergonomie. Ook Keller keukens is een oudgediende op het Nederlandse speelveld van merken. Toonaangevend en gericht op het leveren van een topkwaliteit keuken. De bouwdelen van Tulp Keukens garanderen succes als je een echte maatkeuken zoekt.

De merkkeuken blijft je vele jaren trouw

Je wilt een nieuwe keuken, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Alleen al die bekende merken doornemen, is een hele opgave. Wij kunnen je daarom van dienst zijn. Wij kennen het assortiment en meten het aan dat wat jij nodig hebt. We werken alleen samen met de beste merken. Daarom geven we aan jou niet alleen voor je keuken advies op maat maar verzekeren ook dat je via ons een topkeuken aanschaft. En dat is belangrijk, want een keuken gaat vele jaren mee en moet al die tijd perfect functioneren.

loodgieter

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

keuken plaatsen

Keuken plaatsen

Doe jij niets liever dan kokkerellen of uitgebreid dineren met vrienden? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Keukenwacht is al jaren de expert op het gebied van keukens.

Meer lezen

keuken renovatie

Keuken renovatie

Naast het repareren van elementen in je keuken kun je ook kiezen voor een complete keukenrenovatie. Hierbij word je keuken omgebouwd tot de keuken die past bij jouw stijl en smaak.

Meer lezen

keuken reparatie

Keuken reparatie

Het repareren van defecte elementen in je keuken zorgt ervoor dat je keuken er weer als nieuw uitziet.Het is niet altijd nodig om een grote investering te doen om je droomkeuken creëren.

Meer lezen

offertes

Offertes aanvragen

Wil je meer weten over het plaatsen, renoveren of repareren van je keuken? Vraag dan vrijblijvend informatie aan en ontdek alle mogelijkheden. Zo kies je altijd voor de voordeligste optie.

Meer lezen

Review van: Mevr. Strijker
Ontvangen op: 18.05.2024

Dat zal je net zien: heb ik mijn vrienden uitgenodigd dit weekend te komen eten, scheidt mijn fornuis ermee uit! Gelukkig heb ik via Keukenwacht snel een reparateur bij mij in de buurt kunnen…

N.a.v een aanvraag uit Doetinchem

Review van: Dhr. Janssens
Ontvangen op: 16.05.2024

Binnen een paar weken begon mijn keuken opeens van alles te mankeren. Keukenkastjes begonnen te hangen, de koelkast stopte ermee etc. Dat wordt een nieuwe keuken dacht ik.. Maar de expert…

N.a.v een aanvraag uit Wageningen

Review van: Dhr. Pieters
Ontvangen op: 15.05.2024

Ik was mijn keuken helemaal zat en probeerde mijn partner te overtuigen om een nieuwe keuken te nemen. Hij vond dit veel te duur. Toen kwam ik bij Keukenwacht terecht. Ik zag dat zij daar ook…

N.a.v een aanvraag uit Pijnacker

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal gerenoveerde keukens
Aantal keukens geplaatst

Relevante keurmerken

keurmerk_logo